ROELOFSEN

INFRA
HARDERWIJK

U bereidt uw project ‘grondig’ voor. Roelofsen adviseert u en biedt support  voor bouw en infra waar het gaat om het gehele traject van kabels en leidingen. Van KLIC support tot Infra Maps.

TECHNIEK,
SUPPORT EN KNOW HOW.

OVER ROELOFSEN

Roelofsen Infra-advies is opgericht in 2019. Het is een jong bedrijf, maar met ervaren professionals. Onze consultants hebben al vele jaren ervaring in de kabel- en leidingsector. We hebben gewerkt als uitvoerende partij voor verschillende netbeheerders en als ontwerpers van netwerken. We zijn bedreven in het opstellen en aanbesteden van bestekken, evenals het houden van toezicht op complexe projecten.

CENTRAAL IN NEDERLAND: HARDERWIJK

Ons bedrijf is gevestigd in Harderwijk, centraal gelegen en daardoor bedienen we een groot deel van Nederland. Momenteel zijn we vooral actief in de provincies boven de grote rivieren (Rotterdam-Nijmegen).

KWALITEIT ALS PRIORITEIT

Onze ambitie is niet om snel groot te worden, maar om gewoon goed werk te leveren, zodat onze klanten ons graag opnieuw vragen voor nieuwe projecten. Zo simpel is het, zo willen wij ons bedrijf runnen.

Uiteraard maken we gebruik van moderne technieken en systemen, niet als doel op zich, maar als middel om efficiënt en goed te kunnen werken. Naast onze eigen medewerkers hebben we een uitgebreid netwerk van specialisten die ons kunnen voorzien van advies wanneer dat nodig is, zodat we u als klant kunnen helpen om voortgang te boeken in uw projecten.

Machinepark in eigen beheer.

Staff

Roelofsen werkt met een groot netwerk aan specialisten. Ieder met evenveel slagkracht als wij zelf. Daar selecteren we op en daar kunt u op bouwen. De harde kern van Roelofsen bestaat echter uit drie specialisten en wij stellen ons graag aan u voor:

Jan Roelofsen

Jan Roelofsen

Projectmanager Infra

Reijer Roelofsen

Reijer Roelofsen

Consultant

Frans Middag

Frans Middag

Consultant

WIJ ADVISEREN, SUPPORTEN EN richten we werkplaats in.

Interesse om ons team te versterken? Wij zoeken altijd mensen met dezelfde slagkracht als wijzelf. Om ons netwerk te versterken, maar ook als onderdeel van de harde kern. Bel of mail ons, dan doen we even een bakkie en verkennen we de mogelijkheden.

“Heldere afspraken maken en fysieke aanwezigheid”

“Tijdig voorzien van alle assets in uw project, zoals gas, water, elektra, water, riool en warmte”

” Hands-on organiseren van werkzaamheden die bij de uitvoerende werkzaamheden ingevoegd zijn in het bestek van een uitvoerende civiele aannemer.”

VACATURES

 

 • Omgevingsmanager
 • Office manager
 • Electromonteur

   Our Promise to You

   Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo.

   KLANTEN