Wat we bieden

Roelofsen Infra Advies is als team en als individu multi-inzetbaar. Dit doen wij onder andere door alle resultaten, ongeacht de uitkomst, te verifiëren en te valideren om daarmee de product- en proceskwaliteit te waarborgen en te blijven verbeteren.

Verleggingsmanagement

Noodzakelijke inventarisaties, vakmanschap, conditioneringszaken.

 

Met jarenlange ervaring in zowel de uitvoering en coördinatie in de gecompliceerde wereld van civiele werken en ondergrondse infrastructuren zijn wij een betrouwbare partner met kennis van zaken en een groot netwerk. Wij brengen de ondergrond betrouwbaar in beeld met geavanceerde methodes. Vervolgens kunnen wij in overleg met u tot een Plan van Aanpak komen om de noodzakelijke aanpassingen aan deze infra goed en efficiënt te verleggen.

Alle noodzakelijke inventarisaties en conditioneringszaken kunnen wij zelf of met partners uitvoeren en tot uitvoering te brengen.

Uiteraard verzorgen wij het VTA en POS proces incl alle randvoorwaarden, later zetten we een daadkrachtige k+l coördinator in.

Samen met u creëren we een solide basis voor een efficiënte en probleemloze uitvoering.

Uitvoeringscoördinatie

Verplaatsen van bestaande kabels en leidingen, oplossen van technische uitdagingen.

Met onze expertise en ervaring zorgen we ervoor dat alles vlekkeloos verloopt. Of het nu gaat om het aanleggen van nieuwe infrastructuren, het verplaatsen van bestaande kabels en leidingen of het oplossen van technische uitdagingen, Roelofsen Infra Advies kan het allemaal aan. Met een klantgerichte benadering streven we ernaar om aan de verwachtingen van onze klanten te voldoen en projecten op tijd en binnen het budget af te ronden.

Aansluitingsmanagement

Aansluitingen, doorlooptijden en professionele procesbeheersing.

Aansluitmanagement is een cruciaal onderdeel van het proces om nieuwe aansluitingen aan te vragen of bestaande aansluitingen te wijzigen. Bij Roelofsen Infra Advies begrijpen we dat hoewel er al veel online geregeld kan worden via mijnaansluitingen.nl, dit niet altijd garant staat voor een vlekkeloos verloop van het gehele proces. Daarom voegen wij echte waarde toe aan het aanvraagproces, met specifieke aandacht voor het inbrengen van aanvragen in mijnaansluitingen.nl, het bewaken van doorlooptijden en het effectief beantwoorden van vragen vanuit netbeheerders of aannemers van de netbeheerders.

Omgevingsmanagement

Gebundelde kennis, grote civiele projecten, specialistische kennis.

Roelofsen Techniek onderscheidt zich door de bundeling van specialistische kennis op het gebied van techniek én omgeving. Deze gecombineerde expertise is van onschatbare waarde in grootschalige civiele projecten, waarbij omgevingsmanagement een cruciale rol speelt.

 

ERVARING OP NATIONAAL EN LOKAAL NIVEAU.

Roelofsen Infra Advies biedt uitgebreide tracé-engineeringdiensten als een multidisciplinaire organisatie. Wij leveren ontwerp en uitvoering voor complexe projecten en bieden een scala aan bijbehorende diensten, van bodemonderzoek tot het verkrijgen van vergunningen.

Ons team

Maak kennis met het team van Roelofsen Infra Advies:

Met een schat aan ervaring van ‘met de voeten in de klei’ tot aan bestuurlijk niveau. Specialist in de werkvelden gas, water, elektra (kabels) en warmte.

Reijer Roelofsen

Consultant, Roelofsen Infra Advies

Gepokt en gemazeld in de uitvoering van complexe infra projecten met alle dienstverlening daaromheen.

Frans Middag

Consultant, Roelofsen Infra Advies

Projecten

Om een kleine indruk te geven van ons adviserend werk: een gelaagd kabel- en leiding overzicht, onderdeel van het Project Revitalisering wat we voor de gemeente Harderwijk mochten doen. Dit is maar het topje van de ijsberg, bel of mail ons voor een volledig overzicht van onze werkzaamheden!

Met deze opdrachtgevers hebben we met veel plezier, succes en passie samengewerkt:

Wat wij bieden

Roelofsen Infra Advies:

 • Omgevingsmanagement
 • Verleggingsmanagement
 • Uitvoeringscoördinatie
 • Aansluitingsmanagement

Roelofsen Infra Techniek:

 

 • Bouwplaats inrichting
 • Woonboot verplaatsingen
 • Aanleg en montage kabels en leidingen
  Contact
  Roelofsen Infra Techniek en Advies
  Galvanistraat 10

  3846 AT Harderwijk

  +31 6 31307507