Wat we bieden

Roelofsen Infra Advies is als team en als individu multi-inzetbaar. Dit doen wij onder andere door alle resultaten, ongeacht de uitkomst, te verifiëren en te valideren om daarmee de product- en proceskwaliteit te waarborgen en te blijven verbeteren.

Verleggingsmanagement

Een efficiënte en georganiseerde aanpak met een ervaren oog voor detail.

Met jarenlange ervaring in deze branche, zorgen we voor een efficiënte en georganiseerde aanpak. We hebben oog voor detail en streven naar de hoogste kwaliteit: bij ons kunt u rekenen op professionele dienstverlening en een betrokken team dat klaar staat om u te helpen.

Uitvoeringscoördinatie

Verplaatsen van bestaande kabels en leidingen, oplossen van technische uitdagingen.


Met onze expertise en ervaring zorgen we ervoor dat alles vlekkeloos verloopt. Of het nu gaat om het aanleggen van nieuwe infrastructuren, het verplaatsen van bestaande kabels en leidingen of het oplossen van technische uitdagingen, Roelofsen Infra Advies kan het allemaal aan. Met een klantgerichte benadering streven we ernaar om aan de verwachtingen van onze klanten te voldoen en projecten op tijd en binnen het budget af te ronden.

Aansluitingsmanagement

Het verkrijgen van de juiste aansluiting van Gas, water, elektra, water, riool en warmte.

Doel is tijdig en correct verzorgen van het gehele proces, zodat uw tijdig bent voorzien van alle assets in project. Groot of klein, wij verzorgen dit voor u.

Omgevingsmanagement

We streven naar een duurzame oplossing die zonder veel extra last past bij de omgeving.

Als het gaat om omgevingsmanagement, zorgt Roelofsen Techniek ervoor dat projecten op een goede manier worden geïntegreerd in de omgeving. We houden rekening met de belangen van alle betrokken partijen en streven naar een duurzame oplossing die past bij de omgeving.

Op het gebied van kabels en leidingen biedt Roelofsen Techniek een breed scala aan diensten. We zijn gespecialiseerd in het ontwerpen, aanleggen en beheren van kabel- en leidingnetwerken. Hierbij houden we rekening met de technische eisen, veiligheidsnormen en eventuele regelgeving.

We hechten veel waarde aan een goede communicatie en een nauwe samenwerking met onze klanten. We nemen de tijd om de specifieke behoeften en wensen van onze klanten te begrijpen en stemmen onze diensten hierop af. Kortom: een op maat gemaakte oplossing en een tevreden klant.

Roelofsen Techniek is gespecialiseerd in omgevingsmanagement en kabel- en leidingbeheer en biedt een persoonlijke aanpak om ervoor te zorgen dat projecten succesvol worden uitgevoerd en voldoen aan de eisen en wensen van u als opdrachtgever.

ERVARING OP NATIONAAL EN LOKAAL NIVEAU.

Roelofsen Infra Advies biedt uitgebreide tracé-engineeringdiensten als een multidisciplinaire organisatie. Wij leveren ontwerp en uitvoering voor complexe projecten en bieden een scala aan bijbehorende diensten, van bodemonderzoek tot het verkrijgen van vergunningen.

Ons team

Maak kennis met het team van Roelofsen Infra Advies:

Met een schat aan ervaring van ‘met de voeten in de klei’ tot aan bestuurlijk niveau. Specialist in de werkvelden gas, water, elektra (kabels) en warmte.

Reijer Roelofsen

Consultant, Roelofsen Infra Advies

Gepokt en gemazeld in de uitvoering van complexe infra projecten met alle dienstverlening daaromheen.

Frans Middag

Consultant, Roelofsen Infra Advies

Projecten

Om een kleine indruk te geven van ons adviserend werk: een gelaagd kabel- en leiding overzicht, onderdeel van het Project Revitalisering wat we voor de gemeente Harderwijk mochten doen. Dit is maar het topje van de ijsberg, bel of mail ons voor een volledig overzicht van onze werkzaamheden!

Wat wij bieden

Roelofsen Infra Advies:

 • Omgevingsmanagement
 • Verleggingsmanagement
 • Uitvoeringscoördinatie
 • Aansluitingsmanagement

Roelofsen Infra Techniek:

 • Bouwplaats inrichting
 • Woonboot verplaatsingen
 • Aanleg en montage kabels en leidingen
  Contact
  Roelofsen Infra Techniek en Advies
  Galvanistraat 10

  3846 AT Harderwijk

  +31 6 31307507