Wat we bieden

Roelofsen Infra Advies is als team en als individu multi-inzetbaar. Dit doen wij onder andere door alle resultaten, ongeacht de uitkomst, te verifiëren en te valideren om daarmee de product- en proceskwaliteit te waarborgen en te blijven verbeteren.

Omgevingsmanagement

Roelofsen Techniek is een bedrijf dat gespecialiseerd is in omgevingsmanagement en het beheer van kabels en leidingen.

Ze onderscheiden zich door hun persoonlijke aanpak.

Als het gaat om omgevingsmanagement, zorgt Roelofsen Techniek ervoor dat projecten op een goede manier worden geïntegreerd in de omgeving. Ze houden rekening met de belangen van alle betrokken partijen en streven naar een duurzame oplossing die past bij de omgeving.

Op het gebied van kabels en leidingen biedt Roelofsen Techniek een breed scala aan diensten. Ze zijn gespecialiseerd in het ontwerpen, aanleggen en beheren van kabel- en leidingnetwerken. Hierbij houden ze rekening met de technische eisen, veiligheidsnormen en eventuele regelgeving.

Wat Roelofsen Techniek uniek maakt, is hun persoonlijke aanpak. Ze hechten veel waarde aan een goede communicatie en een nauwe samenwerking met hun klanten. Ze nemen de tijd om de specifieke behoeften en wensen van hun klanten te begrijpen en stemmen hun diensten hierop af. Dit zorgt voor een op maat gemaakte oplossing en een tevreden klant.

Kortom, Roelofsen Techniek is gespecialiseerd in omgevingsmanagement en kabel- en leidingbeheer en biedt een persoonlijke aanpak om ervoor te zorgen dat projecten succesvol worden uitgevoerd en voldoen aan de eisen en wensen van de klant.

Verleggingsmanagement

Roelofsen Techniek is een bedrijf gespecialiseerd in verleggingsmanagement van kabels en leidingen.

Ze bieden een persoonlijke aanpak aan hun klanten, waarbij ze rekening houden met de specifieke behoeften en wensen van elk project. Met jarenlange ervaring in de branche, zorgen ze voor een efficiënte en georganiseerde aanpak bij het verleggen van kabels en leidingen.

Ze hebben oog voor detail en streven naar de hoogste kwaliteit in hun werk. Bij Roelofsen Techniek kunt u rekenen op professionele dienstverlening en een betrokken team dat klaar staat om u te helpen.

Uitvoeringscoördinatie

Roelofsen Infra Advies is een bedrijf dat gespecialiseerd is in uitvoeringscoördinatie van kabels en leidingen.

Ze staan bekend om hun persoonlijke aanpak en betrokkenheid bij elk project. Met hun expertise en ervaring zorgen ze ervoor dat alles op het gebied van kabels en leidingen vlekkeloos verloopt.

Of het nu gaat om het aanleggen van nieuwe infrastructuren, het verplaatsen van bestaande kabels en leidingen of het oplossen van technische uitdagingen, Roelofsen Infra Advies kan het allemaal aan.

Met een klantgerichte benadering streven ze ernaar om aan de verwachtingen van hun klanten te voldoen en projecten op tijd en binnen het budget af te ronden.

Aansluitingsmanagement

Het verkrijgen van de juiste aansluiting van Gas, water, elektra, water, riool en warmte.

Doel is tijdig en correct verzorgen van het gehele proces, zodat uw tijdig bent voorzien van alle assets in project. Groot of klein, wij verzorgen dit voor u.

ERVARING OP NATIONAAL EN LOKAAL NIVEAU.

Roelofsen Infra Advies biedt uitgebreide tracé-engineeringdiensten als een multidisciplinaire organisatie. Wij leveren ontwerp en uitvoering voor complexe projecten en bieden een scala aan bijbehorende diensten, van bodemonderzoek tot het verkrijgen van vergunningen.

Toegevoegde waarde

Aanalyse en concept ondergrondse infrastructuur
Wij vinden het belangrijk dat u nadrukkelijk wordt betrokken gedurende het project. Niet alleen om zo efficiënt mogelijk te werken, maar ook om eventuele projectwijzigingen goed te kunnen managen en om grip te houden op het proces en de op te leveren producten. U kunt van ons verwachten dat u gedurende het project continu geïnformeerd wordt èn blijft zodat u op elk moment over de actuele informatie beschikt. Op basis van deze informatie kunt u weloverwogen besluiten nemen.

Ons team

Maak kennis met het team van Roelofsen Infra Advies:

Met een schat aan ervaring van ‘met de voeten in de klei’ tot aan bestuurlijk niveau. Specialist in de werkvelden gas, water, elektra (kabels) en warmte.

Reijer Roelofsen

Consultant, Roelofsen Infra Advies

Gepokt en gemazeld in de uitvoering van complexe infra projecten met alle dienstverlening daaromheen.

Frans Middag

Consultant, Roelfsen Infra Advies

Meest recente projecten

Onze meest recente projecten in een notedop. Wilt u meer weten?
Mail of bel ons dan.

Wat wij bieden

Roelofsen Infra Advies:

 • Omgevingsmanagement
 • Verleggingsmanagement
 • Uitvoeringscoördinatie
 • Aansluitingsmanagement

Roelofsen Infra Techniek:

 • Aanleg en montage kabels en leidingen
 • Bouwplaats inrichting
 • Woonboot verplaatsingen
  Contact
  Roelofsen Infra Techniek en Advies
  Galvanistraat 10

  3846 AT Harderwijk

  +31 6 31307507